Festes d'aniversaris i aniversaris a Rubí

Mega parc multijocs, parc per nadons (Baby park), inflables, rocòdrom, pinta-cares i disfresses...

Festes d'aniversaris a Rubi

Big Park t'oferim les millors festes d'aniversaris de Rubí (Barcelona). La nostra àmplia experiència en el sector i les nostres instal·lacions ens permeten brindar als nostres clients l'oportunitat de gaudir d'una gran vetllada acompanyats dels seus éssers estimats i amics. Festes per a celebrar aniversaris, festes nocturnes, castell inflable, parc per a nens... tot això i molt més perquè gaudeixis d'un dia inoblidable envoltat d'aquells als quals més vols.

Bar - cafetería

Colchonetas de Salto

Matalassos de Salt

Parque de bolas

Parc de boles

Baby park

Baby park

Pizzería

Pizzes recentment enfornades

Bocatas

Hot Dogs

Fiestas de cumpleaños

Festes d'aniversaris

Fiestas nocturnas

Festes nocturnes

Espectáculos

Espectacles

Paint Faces

Pinta cares

Jumping

Àmplia oferta de serveis a més de bar amb pizzes

Comptem amb una diversa oferta de serveis que s'adapten a totes les necessitats i edats. El nostre bar amb pizzes recentment enfornades i els saborosos hot dogs que preparem són perfectes per a prendre un breu descans abans de continuar amb la festa. A més, el nostre horari és de dimecres a dijous de 17.00 h a 20.30 h i els divendres de 16.30 h a 21.00 h. També pots celebrar amb nosaltres festes nocturnes a partir de 22:00 h a 02.00 h de la matinada.


Big Park trobaràs matalassos, piscina de boles, tobogans, inflables, pizzes, entrepans... tot això i molt més en el nostre centre d'oci. D'aquesta manera podràs gaudir de les millors festes i espectacles inoblidables. A més, perquè tothom s'ho passi en gran, disposem d'una enorme piscina de boles i també comptem amb un Babypark (parc de nadons fins a 3 anys) perquè, fins i tot els més petits puguin passar-s'ho genial durant la celebració. 


Juntament amb tot això, en el nostre parc també podrà trobar un gran circuit americà de tres plantes amb llits elàstics, pista de bàsquet, piscines de boles i diversos tobogans. Un d'aquests tobogans té tres plantes. A més, també disposem d'un rocòdrom d'escalada infantil, diversos inflables que s'intercanvien per temporades, pinta-cares gratuït per als " homenatjats " que contractin els nostres serveis de festes i opcional per als altres nens i un servei de bar-cafeteria.

Les millors festes d'aniversaris en Big Park! Truca ara!