Esdeveniments infantils al Vallés

Menús d'aniversaris, packs per a adults. Truca'ns!

Esdeveniments infantils al Vallés

Esdeveniments infantils, festes d'aniversari... Comptem amb una àmplia gamma de serveis que s'adaptaran a totes les teves necessitats perquè puguis celebrar allò que vulguis amb els teus familiars i amics. No dubtis a realitzar la teva reserva en els següents formularis.

Menús d'aniversaris:

  • Costillas americanas a 2 salsas (a elegir), con guarnición de patatas.

  • Bebidas. Agua, refresco, cerveza, vino o cava ecológicos. (1 Botella para 2 personas)

  • Porción de pastel.

Dimecres i dijous: 10,50 €.

Divendres, dissabte, diumenges, festius i vigílies de festius: 12,50 €.

El nostre Pica-pica:

  • 2 Empanadas de atún o carne (1,2kg cada una).

  • 2 Pizzas (1kg cada una).

  • Bebidas. Agua, refresco, cerveza,vino o cava ecológico (1 Botella para 2 personas)

  • Porción de pastel.

Reservas para eventos

Festes d'aniversaris i esdeveniments a Rubí

Des de Big Park a Rubí posem a la disposició dels nostres clients la nostra professionalitat i experiència en el sector per a oferir grans esdeveniments infantils, festes d'aniversaris, celebracions i molt més.


A més comptem amb festes nocturnes i un Baby park (ideal per als més petits). D'aquesta manera, ens assegurem que tothom es diverteixi, sense importar la seva edat.


D'altra banda, en disposar de tal varietat de serveis i activitats posem a la disposició del client un formulari de reserva per a reserves de tota mena d'esdeveniments. Per a això comptem amb una nau de 850 metres quadrats que ens permeten oferir tan àmplia gamma de serveis al millor preu.


Si vols gaudir d'una vetllada fantàstica envoltat dels teus éssers estimats, no dubtis a visitar-nos com més aviat millor. Estarem encantats d'atendre't!


A Big Park posem a la teva disposició les nostres dades de contacte perquè puguis celebrar els millors esdeveniments de Barcelona. No ho dubtis més i posa't en contacte amb nosaltres per a gaudir d'un servei professional i de qualitat. Pots cridar-nos o escriure'ns un correu electrònic. Fes ara la teva reserva! T'esperem encantats!

Els millors esdeveniments infantils en Big Park. Big Park. Truca ara!